op werkdagen Voor 23:00 uur besteld, deZelfde dag (gratis!) verzonden.

K.U.T. Blogpost

Top 10 drankspellen

In het kader van vindbaarheid werd ons geadviseerd om blogs te gaan schrijven. Hebben we natuurlijk helemaal geen zin in, want iedereen weet dat die blogs geschreven worden in het kader van vindbaarheid en dat de inhoud eigenlijk helemaal nergens op slaat en gewoon een samenvatting is van meerdere wikipediasites bij elkaar. Nou… Dat is precies wat wij ook dan maar gaan doen om de kudde te volgen. Hier heb je een TOP TIEN MEEST LEUKE EN FANTASTISCHE DRANKSPELLEN.

NUMMER 1

Je verwacht het niet: KINGSEN. Nooit van gehoord? Dan hoor je niet thuis in deze tijd. Kingsen, kingzen of kingszen is een fantastisch leuk drankspel om te spelen met 2 maar ook met 23 man. Er zijn verschillende opdrachten die je kan uitvoeren en als je het fout doet, je raadt het al: drinken!! Dit ongelooflijk ordianair zuipspel brengt je natuurlijk op een leveltje waardoor je niet meer het verschil ziet tussen een mannequin of een echt persoon en dat levert gegarandeerd een onvergetelijke avond op.

Wel een paar klein kanttekeningen: je moet de regels van tevoren ergens opschrijven, iedereen speelt het anders EN vaak moet je vragen of onderwerpen bedenken… Dus als jij net zo fantasievol bent als het blik bonen van de Aldi (no offence, prima bonen verder), dan kom je niet zo ver in dit spel. Maar HOERA gelukkig is daar een alternatief drankspel dat korte metten neemt met al deze onaangename hick-ups die je het plezier van het leegtanken van een halve leo wegneemt. Je verwacht het niet, maar het heet KING ZEN. Spatietje extra + de Z van ZUIPEN en je hebt het spel van de makers van KUNA UNA TUNA. Duidelijke regels en geniale suggesties zorgen voor alles wat kut was aan kingsen ineens mega leuk blijkt te zijn.

NUMMER 2

De rest van de drankspellen.

Groetjes!

meer k.u.t.* blogs

* kuna una tuna keigrappige, unieke, teringleuke kwaliteits, utregse, top- krankzinnige, uitbundige, tijdloze

Lijst met Kingsen Regels

Ben je op zoek naar de spelregels voor het drankspel kingsen? Zoek dan niet verder. Je vindt hier namelijk lijst met kingsen regels per kaart.

Lees verder »

Top 10 drankspellen

In het kader van vindbaarheid werd ons geadviseerd om blogs te gaan schrijven. Hebben we natuurlijk helemaal geen zin in, want iedereen weet dat die

Lees verder »

CONTACT

info@kunaunatuna.nl

Logo Kuna Una Tuna Games

Wil jij 15% korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We spammen niet en we sturen je geen andere onzin. Daar hebben we zelf ook geen zin in.