op werkdagen Voor 23:00 uur besteld, deZelfde dag (gratis!) verzonden.

K.U.T. Blogpost

Lijst met Kingsen Regels

Ben je op zoek naar de spelregels voor het drankspel kingsen? Zoek dan niet verder. Je vindt hier namelijk lijst met kingsen regels per kaart. Wat nog veel mooier is, is dat je dit hele gezeik kan voorkomen. Als je namelijk nooit meer de regels op wilt zoeken, kun je ook gewoon KING ZEN kopen (hier op bol.com bijvoorbeeld). We horen van menig persoon dat het geweldig is. Dat vinden wij zelf overigens ook, want wij hebben het namelijk gemaakt. Hoe dan ook, hieronder vind je lijst met regels.

De algemene spelregels hoeven we je vast niet te vertellen. Zet een glas op tafel, verdeel de kaarten eromheen en je bent good-to-go!

De complete lijst met kingsen regels.

Aas: wijzen

Bij de aas speel je wijzen. Wij noemen dit zelf liever democratie. Hoe het werkt? Nou, verzin een vraag. Bijvoorbeeld: “Wie houdt zijn sokken aan tijdens de seks?”, iedereen steekt zijn vinger omhoog. Vervolgens tel je af en wijst iedereen naar iemand. Degene met de meeste stemmen verliest en drinkt. Hey wist je trouwens dat er in KING ZEN kaartjes zitten waardoor je niet zelf dingen hoeft te bedenken. Is handig voor je fantasieloze vrienden.

 

Twee: uitdelen

Hoef ik echt niet uit te leggen toch?

 

Drie: zelf drinken

Koop nou gewoon KING ZEN dan ben je van dit gezeik af.

 

Vier: categorie

Ah nee, heeft iemand weer automerken verzonnen? Echt veel fantasie hebben jullie niet hè? Koop nou KING ZEN dan hoef je het niet zelf te bedenken!!!!!

 

Vijf: bust-a-move

Ook voor deze categorie kan je beter KING ZEN kopen. Daar staan al bewegingen in. Zoals je duim op tafel, je neus op de schouder van de persoon links, en nog meer geinige shizzle. Scheelt je een hoop bedenktijd.

 

Zes: drinking buddy

Ten eerste, dit hoeven we niet uit te leggen toch? Ten tweede, koop nou KING ZEN dan heb je dit gezeik niet.

 

Zeven: juffen

Deze uitleg is veel te lang en ingewikkeld. Overigens heeft iedereen zijn eigen regels, mega irritant. Dubbele getallen, een juf in een juf, blabla. Beter schaf je KING ZEN aan dan staat het allemaal hartstikke mooi uitgelegd.

 

Acht: regel bedenken

“Niet met links drinken???” Hilarisch man! Helemaal zelf bedacht?! Knap hoor. Koop nou gewoon KING ZEN daar staan hilarische regels in. Wat dacht je van “de kleinste speler praat vanaf nu met een piepstem”. Leuk he? Ja dankje.

 

Negen: rijmen

Lekker Sinterklaas gedichtjes maken. Wist je trouwens dat ze het drankspel kingsen in het buitenland vaak Ring of Fire noemen? Vet feitje he.

 

Tien: vikingen

Deze uitleg is moeilijk man. In de uitleg van ons eigen spel hebben we de moeite wel genomen om dit uit te leggen. Sterker nog, op een manier die zelfs je oma snapt!

 

Boer: snake eyes

Ja, nu mag je iemand niet meer in zijn of haar ogen kijken. Hopen dat het een chick is, dan kan je nu geoorloofd naar haar voorgevel staren.

 

Vrouw: questionmaster

“Ben jij aan de beurt” “Ja”, whahahhaha drinken!!! Ik ben de questionmaster. Iedere keer weer hilarisch, keer op keer.

 

Koning: koningskaart

O, kneus. Trek je nou een koningskaart? Laten we hopen dat het niet de 4de is, dan ben je goed de lul en moet je ZUIPEN!

 

Extra: KING ZEN het ultieme drankspel heeft dus nog veel meer categorieën. Zoals: ik heb nog nooit, dilemma, de zen kaart, dichten,verboden woord, ouwhoeren.

Hieronder zie je  hoe KING ZEN werkt. Kopen kun je hier.

Lijst met kingsen regels

meer k.u.t.* blogs

* kuna una tuna keigrappige, unieke, teringleuke kwaliteits, utregse, top- krankzinnige, uitbundige, tijdloze

Lijst met Kingsen Regels

Ben je op zoek naar de spelregels voor het drankspel kingsen? Zoek dan niet verder. Je vindt hier namelijk lijst met kingsen regels per kaart.

Lees verder »

Top 10 drankspellen

In het kader van vindbaarheid werd ons geadviseerd om blogs te gaan schrijven. Hebben we natuurlijk helemaal geen zin in, want iedereen weet dat die

Lees verder »

CONTACT

info@kunaunatuna.nl

Logo Kuna Una Tuna Games

Wil jij 15% korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We spammen niet en we sturen je geen andere onzin. Daar hebben we zelf ook geen zin in.