Meer dan 90% van onze bezoekers zit op een telefoon. Jij niet.

We hadden nog even geen zin, tijd en geld om een desktop-versie te maken.

Daarom doen we het even zo.

Op werkdagen voor 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Bestellen en retourneren

Betaalmethode

Bestellen bij ons is heel eenvoudig. Je plaatst je product(en) in de winkelwagen en gaat verder met shoppen of direct door naar de kassa. Hierbij kom je in het overzicht terecht waarbij je het aantal stuks kan wijzigen of een product geheel kan verwijderen. Voor het verrichten van betalingen bieden wij iDeal. iDeal zorgt ervoor dat jij in alle veiligheid kan betalen via jouw eigen bank. De iDeal transacties vinden plaats via Mollie, zij zullen ervoor zorgen dat jouw betaling qua veiligheid niks te kort komt.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst een bestelling bij kunaunatuna.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Kuna Una Tuna Games wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Heeft u internetbankieren op uw smartphone? Dan kunt u ook gebruikmaken van de iDEAL QR-code. Door met de bankieren-app van uw bank de iDEAL QR-code te scannen neemt u de betaling over op uw telefoon.

Levering

Als de transactie is voltooid krijgen wij direct een bericht binnen zodat wij jouw pakket op de post kunnen doen. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur op de post gedaan.

Wij maken gebruik van de betrouwbare bezorgdiensten van DHL.

Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen in Nederland vanaf €15,00.

Retourneren

Controleer uw bestelling altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst. Op deze manier weet u zelf of de bestelling in orde is en kunt u ons tijdig op de hoogte stellen van eventuele manco’s of klachten.

U mag binnen 14 dagen na ontvangst artikelen terugsturen of terugbrengen zonder verdere opgave van redenen. Indien gewenst ontvangt u uw geld (m.u.v. de verzendkosten) terug. Dit recht is niet meer van toepassing indien:

  • Het artikel is gedurende de periode dat u het op zicht had gebruikt of beschadigd geraakt.
  • Het artikel is niet meer compleet.
  • Het artikel bevat niet meer alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken.
  • Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking.
  • Het artikel qua kleur niet voldoet aan uw verwachting (afbeeldingen op internet geven nooit een 100% beeld van de werkelijkheid).

In het geval van breuk of manco sturen wij u zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen op. De extra kosten voor levering en/of retourneren zijn in dat geval voor Kuna Una Tuna Games.

U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Kuna Una Tuna Games gaat ervan uit dat u de zending op dezelfde wijze retourneert en waar nodig verzekerd verstuurt. Franco of rembourszendingen ter attentie van Kuna Una Tuna Games worden niet in ontvangst genomen. Na ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag binnen de wettelijke termijn van 30 dagen terug gestort worden op uw bankrekening.